Farvel, farvel flagermus…

Covid19 nåede at bo hos os i 1½ uge plus det løse.

Læs om vores møde med Covid19 her.

Det nåede aldrig at blive slemt, men blot mildt irriterende at være træt og føle, at man er så tung i hovedet, at man ikke er sig selv. Børnene fik aldrig vilde symptomer, men vi tror, at deres lugtsans har været påvirket. Sønnen har hostet, datteren haft feber én dag.

Efter en uge var jeg ved at være der, hvor jeg kunne mærke utålmodigheden brede sig. Hvornår er det slut? Så længe vi voksne havde symptomer, kunne vi så at sige ikke komme videre. Det er en forudsætning, at vi voksne har være symptomfri i 48 timer, før vi kunne igangsætte test af børnene.

Som forventet savnede vores datter skolen, sine venner, lærerne og den daglige rytme. Vores snart 5 årige søn har nydt det i fulde drag. Han savner sin bedste ven, men ellers er han glad. Søndag morgen jublede han:

”Det er som en weekend, der aldrig slutter”

Men selv vores besøg af den Wuhanske flagermus – eller skulle man sige den modbydelige måde, mennesker har behandlet ikke blot flagermusen, men også en lang række andre vilde dyr på de såkaldte wet markets – nærmer sig sin slutning.

Læs om 5 dage, 6 nætter med Covid19.

Torsdag aften blev begge børn testet. Lørdag formiddag kom svar. Sønnen er negativ, datterens test var  ”inkonklusiv”. Det betyder, at det ikke kan konkluderes, om hun har COVID-19 eller ej. Med andre ord: Om igen. Sååå vi tog til Rigshospitalet, hvor datteren blev testet – igen – 30 minutter efter. Hver test koster 800 kr. Bare så man ved det.

Vores søn har ikke været for fin til at synge ”Jeg har en negativ test, jeg har en negativ test”.

Jeg har det fint igen. Vi har nok dels været heldige, måske været udsat for en meget lille portion virus, og helt sikkert været både sunde og raske. Jeg har ikke umiddelbart nogle senfølger, bortset fra tab af smags- og lugtesans. I dag løb jeg en kort tur på 3 km, og det var fantastisk! Det eneste, jeg kan mærke, er, at jeg har virkelig ondt i ryggen af at have siddet stille i to uger…

Kommenter, spørg eller diskuter indlægget