Mor er ude på noget…

Kultur, kærlighed og kvantitetstid

Jeg hedder Cecilie, 42 år gammel, mor til to, og som så mange andre løber jeg i cirkler for at nå at være en god mor, en god kæreste, en god medarbejder, en god veninde, og af og til føler jeg ikke, at jeg er noget af det. En god kok har jeg dog streget af listen…

I februar i år kom åbenbaringen: Jeg holder de 10 ugers udskudt forældreorlov, jeg har tilbage fra barsel med min nu 8 årige datter. Min chef bakkede 100% op med ordene ”Du får det lige, som du vil have det!”

Så! fra 1. august 2020 holder jeg først fire ugers orlov i forlængelse af sommerferien. Derefter holder jeg fri én dag om ugen, indtil orloven er opbrugt.

I børneudsendelsen ’Ude på noget’, som blev vist på Danmarks Radio i 1984, kunne Palle, Polle og Ruth lige derhen, de ville ved at fotografere med deres kamera.

Og med tak til saglige Palle, Polle og Ruth, så vil jeg dedikere orloven til alt det, jeg drømmer om at nå i weekenden med mine børn, men som søvnunderskud, havearbejde, oprydning og tøjvask ofte sætter en stopper for.

På bloggen vil jeg dele mine ideer og erfaringer til, hvordan kultur, kærlighed og kvantitetstid kan se ud, og måske inspirere og gøre forarbejdet for andre til gode oplevelser for både børn og voksne.

Kommenter, spørg eller diskuter indlægget