Palle alene på Experimentarium

I anledning af covid19 skal man booke sit besøg på Experimentariums hjemmeside HER

LÆS: Vores besøg hos KIDS CITY – Dansk Arkitektur Center

Datter8år og hendes veninde havde i noget tid talt med længsel om Experimentarium og ikke mindst den spændende ”Sansetunnel”, som de små damer har helt særlige strategier for. Søn5år ville gerne på med på Experimentarium – med sin bedste ven, som desværre var på ferie.

Åbningstider og priser kan ses HER Bemærk, at frem til 17. december 2020 er der halv pris på entrébilletter fra mandage-torsdage mellem 14:30 og 17.00.

Covid19-begrænsningerne var dog intet problem. Onsdag den 4. november var vi vel lige godt 25 mennesker på Experimentarium.

Vi så den nye udstilling “Vintersport”, som åbner torsdag den 5. november 2020. Her var styrtløb, kunstskøjteløb, snowboard og bobslæde for alle pengene. Og det var selvfølgelig ikke helt så let, som det ser ud…

Pigerne blev grebet af den hellige ild på “Pulstorvet”, hvor det gælder det om at være aktiv og få både puls og humør i vejret. Førend Søn5år og jeg vidste af det, var vi indrulleret i “Team ELCL”, som ikke tager mindre end topscore for gode varer. Jeg lover, at mit pulsur havde en god dag i “Det muntre køkken”.

“Tag de højhælede sko af mor. Du er ikke nogen hjælp med dem på!” Datter8år.

I Bobleriet lavede vi sæbebobler til den store guldmedalje.

“Boble, boble”

Må dog sige, at mor i disse covid-tider var meget lidt imponeret af egen indsats, der ikke endte optimalt. Vi blev hentet i ambulance… “Game over”.

Mens pigerne forsatte på Pulstorvet søgte Søn5år og jeg sikkerhed Under huden – en af de gode udstillinger om kroppen. Søn5år kunne overraskende nok gætte allle “kroppens lyde” – nogle med højere latter end andre.

“Det er en pruuut – ahahahaha!”

Vi sluttede af med “Nak en virus”… Spillet viser meget pædagogisk, hvordan virus invaderer kroppen og ikke mindst, hvordan kroppens celler går i kamp.

LÆS: Vores besøg hos Christian d. 5-udstillingen “Magt & Mod” på Rosenborg Slot

4 kommentarer til “Palle alene på Experimentarium”

  1. Vi skal da klart se den udstilling.Derer heltsikkert gået en skiløber tabt i mig 😀

  2. Jeg sidder helt og får lyst til en tur på Eksperimentarium.Tak for endnu et godt indlæg.

Kommenter, spørg eller diskuter indlægget