På én-dags-Zoo-camp i Zoologisk Have

I lørdags havde min søn og hans bedste ven en oplevelse lidt ud over det sædvanlige. De var nemlig på Zoocamp i Zoologiske Have. Børnene har fået lov at se steder i Zoologiske Have, hvor gæster ellers ikke får lov at komme.

De to små mænd og deres gruppe var sammen med to faste zooformidlere rundt i Zoologisk Have og se, hvordan dyrepasserne arbejder. Der skulle muges ud, der skulle fodres, og dyrene skulle leges med – det, som Zoo kalder berigelse. Børnene har lært om haven, om de mange dyr og deres sundhed, om naturen, og hvorfor trivsel er vigtigt for både dyr og mennesker. 

LÆS OGSÅ: Svært ved at finde dinoer i Zoologisk Have? Her er oversigtskortet!

LÆS OGSÅ: Da vi besøger Jurassic Park på Frederiksberg.

3 typer camps

Zoologiske Have tilbyder flere forskellige camps – afhængig af alder og sæson. Der er 1, 3 eller 5-dagscamp, og mens den store Dinosaurudstilling løber, har man også kunne komme på dino-camp.

Campen bliver lyn-hurtigt udsolgt og er ikke til slag hele tiden. Hold øje med hjemmesiden og køb billet her: https://www.zoo.dk/s/billetter/oplevelser-for-boern/

Min søn på 6 år er desværre en lille mand af få ord. Det har derfor været overordentligt vanskeligt at finde ud af, hvad han har oplevet, og om han har haft det sjovt. Jeg tror, at han var lidt skuffet over, at der ikke var flere løver og tigre at fodre. Min anbefaling vil være at overveje, om ens barn brænder nok for dyr til at få noget ud af en zoo-camp – eller om en helt almindelig dag i Zoologiske Have er bedre givet ud.

I efterårsferien skal storesøster på 3-dags-camp, og hun har glædet sig i et halvt år 🙂

Zoo-camp i Zoologisk Have

Campen starter foran hovedindgangen kl. 8.00 og slutter kl. 14.00.

På denne Zoo-camp har børnene muget ud hos gederne, fodret kameler, forberedt mad til og fodret bæverne, set/rørt en kvælerslange og en kakerlak.

Man skal huske praktisk tøj/regntøj/solcreme efter vejret. Børnene er ude det meste af tiden.

Børnene skal selv have frokostmadpakke og drikkedunk med navn på med. Zoo bød på formiddagsfrugt og eftermiddagssnacks.

Zoologisk Have henstiller til, at aldersgrænserne overholdes.

En 1-dags-camp koster 600 kr. i efteråret 2021.
En 3-dages camp koster 1975 kr. efteråret 2021.

Fotos: Zoologisk Haves Zoo Camp-billeder

Kommenter, spørg eller diskuter indlægget